Waarom je voor HR++ glas moet kiezen

HR++ glas

In ons dagelijks leven komen we steeds vaker te maken met glas. We drinken eruit, eten erop en zitten erachter tijdens het werk. Maar waar let je nu eigenlijk op bij de aanschaf van glas? In dit artikel lees je waarom je beter voor HR++ glas kunt kiezen.

Wat is HR++ glas?

HR++ glas is een uniek soort isolatieglas dat vele voordelen biedt. Het glas wordt gemaakt van twee of meer lagen dunne glasplaten die met elkaar zijn verbonden door een speciale plastic film. Deze constructie zorgt ervoor dat het glas beter isoleert dan normaal isolatieglas. HR++ glas kan ook gebruikt worden in combinatie met andere soorten isolatiematerialen, zoals PUR-schuim of minerale wol, waardoor het een uitstekende keuze is voor energiezuinige woningen.

Hoe wordt HR++ glas gemaakt?

HR++glas wordt gemaakt door een dun laagje metal oxide op het glas aan te brengen. Dit laagje is zo dun dat het niet zichtbaar is voor het blote oog, maar het kan wel de warmte weerkaatsen die anders door het glas zou stralen naar binnen. Zo houdt HR++glas je huis lekker warm in de winter en koel in de zomer.

De voordelen van HR++ glas

HR++ glas is een soort isolatieglas dat heel veel voordelen heeft. Ten eerste is het heel goed voor je energiekosten, want het houdt de warmte binnen in huis en daardoor hoef je minder te stoken. Ook is HR++ glas heel goed voor je geluidisolatie, dus als je in een drukke buurt woont, is dit echt een uitkomst! Bovendien beschermt het je spullen tegen UV-straling, waardoor ze langer mooi blijven. Kortom: er zijn heel veel goede redenen om voor HR++ glas te kiezen!

Toepassingen van HR++ glas

HR++ glas is een uniek soort isolerend glas dat vele voordelen biedt. Het is namelijk heel energiezuinig en houdt de warmte goed vast. Dit komt doordat het dubbel glas is, waarbij er een dun laagje tussen zit van argon gas of krypton gas. Daarnaast is het ook nog eens geluidsisolerend, dus je bent niet alleen beschermd tegen de kou, maar ook tegen geluidsoverlast van buitenaf.

Misschien ook interessant: