De voordelen van een gietvloer

voordelen gietvloer

Een gietvloer is ijzersterk. Dit zorgt ervoor dat er niet snel schade zichtbaar zal zijn op de vloer. Daarnaast zijn deze vloeren ook nog eens onderhoudsvriendelijk. De meeste mensen reinigen deze daarom ook maar 1 keer per week. Daarnaast gaan de vloeren vele malen langer mee. Je kunt kiezen uit diverse soorten gietvloeren. De gietvloer kun je ook combineren met vloerverwarming. Hierdoor voelt hij lekker zacht en warm aan.

Waarom kiezen voor een kunststof gietvloer

Een kunststof gietvloer heeft een lange levensduur. Daarnaast heeft hij een strakke en egale uitstraling. Je ziet deze vloeren vaak in bijvoorbeeld een ziekenhuis. Daaraan kun je al zien dat de vloeren slijtvast zijn. Hier lopen namelijk honderden mensen per dag over. Maar ook is het reinigen van de vloer vele malen lager. In de meeste gevallen is de vloer ook nog eens vochtwerend. Dit zorgt ervoor dat knoeien niet meer erg is. Vooral handig met kinderen.

Gietvloeren zijn van alle tijden

Een gietvloer is niet alleen een product wat tientallen jaren meegaat. Maar het past ook bij bijna ieder interieur. Er zijn namelijk verschillende kleuren en motieven beschikbaar. Wanneer je jouw vloer hebt uitgekozen komen wij hem bij je leggen. Dit doen wij door de vloer te gieten. Vandaar ook de naam gietvloer. Vanaf dan zul je veel meer warmte voelen in je huis. Maar ook zul je zien dat voeten minder snel op de vloer blijven staan als bij laminaat.

Onderhoudsvriendelijke vloeren

Het zijn de meest onderhoudsvriendelijke vloeren ter wereld. Niet voor niets kiezen veel bedrijven voor gietvloeren. Maar ook particulieren leggen deze steeds vaker aan. Het geeft namelijk ook meerwaarde aan de woning. En het gaat ook nog eens tientallen jaren mee. Het is een een erg dunne vloer. Hierdoor kun je er ook makkelijk weer een nieuwe vloer overheen aanbrengen. Kortom een goede investering in een zorgeloze toekomst

Misschien ook interessant: