Droomtuinen voor iedereen

Tuinaanleg

Dan is het eindelijk zover en moet er worden nagedacht over het nieuwe ontwerp van de tuin. Op het eerste gezicht een aantrekkelijk idee om zelf de begroeiing en tuinmeubelen uit te kiezen. Alleen komt er vaak veel meer bij kijken dan wordt verwacht. Van de juiste ondergrond tot aan de verlichting, alles moet goed worden overwogen om zo lang mogelijk te kunnen genieten van een prachtige tuin. Omdat er vele mogelijkheden zijn is het handig om een expert in te schakelen die alle zorg uit handen kan nemen.

Van klassiek tot aan modern

Tuinaanleg is een vak apart. Alle onderdelen op een smaakvolle en betaalbare manier op elkaar af weten te stemmen vereist het nodige inzicht en ervaring. Waar de ene persoon kiest voor strak en modern, houdt een ander misschien meer van weelderig met fonteinen met sierlijke krullen. Voor bijna ieder plekje in een tuin valt er wel begroeiing te vinden. De expert weet exact welke struik waar moet staan om goed te kunnen gaan groeien en bloeien. Zelf tot de ontdekking komen dat planten of struiken op de verkeerde plaats staan kan worden voorkomen.

Tuinaanleg

Lekker alles uit handen geven

Van Rijn Tuinoplossingen nemen alle zorg uit handen. Wanneer er is besloten wat voor soort tuin er moet worden aangelegd wordt er vlot het juiste stappenplan uitgewerkt om een droomtuin tot stand te brengen. Of het nu om een kleine tuin gaat of een grote complexe tuin, met de grootste zorg wordt er gewerkt. Van het aanvoeren van de juiste hoeveelheden zand en tuinaarde tot aan het plaatsen van pergola’s, blokhutten of buitenkeukens, vakmensen klaren de klus. Op deze manier blijft er voor de klant tijd over om aan andere zaken te besteden.

Van Rijn Tuinoplossingen

Genieten van en in de droomtuin

Een georganiseerde tuin biedt comfort, gemak, plezier, noem maar op. In tuinen wordt heel wat beleefd en daarom is het goed om iedere vierkante meter te gebruiken. Misschien moeten vuilnisbakken wel worden verborgen achter een groen stuk haag, van iedere tuin valt een droomplek te maken. Wanneer de juiste tuinoplossingen zijn gevonden en door deskundigen goed zijn uitgevoerd blijft er niets anders over dan lekker genieten van de prachttuin.

Misschien ook interessant: