3 leuke ideeën voor een unieke foto aan de muur

3 leuke ideeën voor een unieke foto aan de muur

Wil je graag een unieke foto aan de muur hebben? Dan zijn er tal van mogelijkheden om jouw woning aan te kleden. Wat dacht je bijvoorbeeld van drone fotografie of 3D foto’s op canvas? Hierdoor breng je een hoop leven in je huis en spatten de foto’s letterlijk van de muur. Om je wat inspiratie te geven delen we op deze pagina 3 leuke ideeën.

  1. 3D foto van jouw favoriete vakantiebestemming

Ben je een echte vakantieliefhebber en heb je een bestemming waar jouw hartje telkens weer sneller van gaat kloppen? Dan kun je deze vakantiebestemming ook gewoon bij jou in huis halen! Bijvoorbeeld door een toffe vakantiefoto uit te zoeken en deze 3D te laten bedrukken. Hoe gaaf is het als jij straks een unieke foto hebt van de Toscaans heuvels, een schitterend strand op Ibiza of de lavendelvelden in Zuid Frankrijk? Wat jouw vakantiebestemming ook mag zijn; de foto zal je telkens weer meenemen naar die heerlijke plek!

  1. Drone foto van jouw eigen huis

Een andere mogelijkheid voor een unieke foto aan de muur is een drone foto van je eigen huis. Hiermee bedoelen we een foto die van bovenaf is genomen en een totaalplaatje biedt van het complete perceel. Zeker als je in bezit bent van zwembad, een geweldige bloementuin of een boerderij levert dit bijzondere plaatjes op. En het leuke is: je kunt ook aan jouw gasten showen hoe mooi jouw woning wel niet is! Zoek je een professioneel die drone diensten aanbied? Bekijk dan eens de website van drone videograaf Tom Vink.

  1. Ga voor kunst!

 Ben je een authentiek persoon die helemaal kan verdwalen in de kunst van een schilderij? Waarom zou je het dan niet simpel houden en een mooi stuk uitzoeken voor aan de muur. Tegenwoordig zijn er tal van websites waar je unieke schilderijen kunt kopen, maar ook bij de authentieke winkels in de grote steden is van alles te vinden. Ga er eens voor zitten en vind een uniek schilderij waar jij uren naar kunt kijken en in het design van je huis past.

 

Misschien ook interessant: