Panter vaas, de eyecatcher voor jouw interieur

vaas

Bloemen, we kunnen niet zonder.. ze zorgen niet alleen voor een heerlijke frisse geur in ons huis, maar dragen ook bij aan onze gemoedstoestand. Iedereen wordt toch vrolijk van een prachtig boeket bloemen? Of het nu gaat om een grote bos bloemen, rozen of droogboeket. Een boeket zonder vaas, dat kan natuurlijk niet! Waar een bloemenvaas vroeger een puur praktische toepassing had, is dat vandaag de dag wel anders! De vaas is namelijk steeds vaker een echte eyecatcher in onze huiskamers. Wat dacht je van een te gekke cheetah vaas. De cheetah vaas, ook wel panter vaas genoemd is de trend van het moment. Deze panter vaas is in verschillende soorten, vormen en kleuren beschikbaar. Dus ben je opzoek naar een vaas voor een klein bosje tulpen, dan is er voor iedere smaak en stijl een vaas die past

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een vaas

Vazen, daar kunnen we geen genoeg van hebben, toch is er altijd wel weer een vaas die net een stuk mooier is dan al die andere vazen welke jij al in de kast hebt staan. Bij de aanschaf van een vaas is het wel belangrijk op bepaalde zaken te letten. Vooral is het belangrijk dat je weet naar welke stijl jij op zoek bent. Het is natuurlijk wel zo mooi, dat je kiest voor een vaas die past bij jouw interieur. Laten we eerlijk zijn, in een modern interieur, gaan we niet voor een chinese karakteristieke vaas. Een enorm populaire woonstijl, dat is de Urban Jungle stijl. Deze stijl kenmerkt zich door de vele groentinten en invloeden van de natuur. Binnen deze stijl is de panter vaas bij uitstek het geschikte item. Daarnaast is ook de afmeting van belang, wanneer je vaas te hoog is, dan zullen je bloemen niet mooi uitkomen. Is je vaas te laag, dan zorgt dit voor teveel druk op de steel en kunnen ze snel afbreken.

Vazen combineren

Vazen zijn net als andere woonaccessoires perfecte geschikt om mee te combineren. Zo kun je kiezen voor dezelfde vazen op je tafel, dressoir of vensterbank. Ook zijn verschillende hoogtes een leuke manier om je interieur wat extra sfeer en dynamiek te geven. Ook de combinatie met verschillende andere accessoires is perfect om je huis een boost te geven. Wat dacht je van een stoere panter vaas te combineren met een gouden kandelaar of waxinelichthouder? Op deze manier versterken de beide elementen elkaar en geven ze het optimale effect in jouw woonkamer.

Een vaas als eyecatcher

Een vaas, voor velen een object om bloemen te laten shinen. Toch is een vaas al een tijd lang veel meer dan dat. Een vaas wordt steeds meer gezien als echte toevoeging binnen ons interieur. Niet voor niets worden vazen steeds vaker ontworpen in allerlei verschillende kleuren en designs. Vooral de eettafel of dressoir is de perfecte plek voor een prachtige grote vaas. Doordat de eettafel vaak wordt leeg gelaten, is dit de plek om te kiezen voor één eyecatcher. Op deze manier kun jij, wanneer je gaat eten, de vaas eenvoudig verplaatsen. Het dressoir daarentegen, die wordt in vele gevallen gebruikt als rommelkast. Ontzettend zonde, want de potentie is enorm. Kies daarom voor een prachtige panter vaas gecombineerd met een tafellamp en een mooi schilderij erboven voor het optimale resultaat!

Misschien ook interessant: