Uw woning strakker, schoner en hygiënischer maken

Uw woning strakker, schoner en hygiënischer maken

Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om hun woning schoner en duurzamer in te richten. Vooral bij het renoveren, verbouwen of opnieuw inrichten van het interieur wordt er vaak een verduurzamingsslag gemaakt. Een van de belangrijke elementen in uw woning is de vloer. Hier kunt u een grote stap maken op weg naar duurzaamheid en een schoon en strak interieur.

Voordelen van gietvloer

Tot een aantal jaar terug kwam je gegoten vloeren nog voornamelijk tegen in bedrijfspanden of grote magazijnhallen en parkeergarages. Tegenwoordig zien echter ook steeds meer particuliere woningeigenaren de voordelen van een gegoten vloer in. Vooral de lange levensduur, het gemak in onderhoud en de relatief geringe kosten per vierkante meter zorgen ervoor dat steeds meer mensen ervoor kiezen om een gietvloer in huis te halen.

Giethars voor meubels en keukenbladen

Een soortgelijk materiaal dat wordt gebruikt voor het gieten van een vloer kan ook worden gebruikt voor het afwerken van meubels en keukenbladen bijvoorbeeld. Net als bij de gegoten vloeren zorgt deze extra laag voor bescherming en hygiëne, omdat een toplaag van epoxy giethars geen vocht doorlaat. Bovendien is uw keukenblad en meubilair met deze afwerking eenvoudig schoon te houden. Gaat u zelf aan de slag met het afwerken van meubilair of een keukenblad? Volg deze link om epoxy giethars te bestellen.

Gietvloer laten aanbrengen

Hoe zit het met de gietvloer kosten? In de meeste gevallen is het verstandig om een specialist in te schakelen voor het aanbrengen van een nieuwe gietvloer. Een groot deel van de voorbereiding en afwerking kunt u wellicht wel zelf doen maar dit moet altijd in overleg gebeuren zodat u er zeker van bent dat de vloer op de juiste manier wordt aangebracht.

Misschien ook interessant: