Beleggingspand kopen? Hier moet je op letten!

Beleggingspand kopen

Een beleggingspand kopen en daarmee een passief inkomen opbouwen? Dat is vaak het doel van een beginnende of ervaren vastgoedbelegger. Maar er zijn ook meer uitdagingen in 2021 gekomen. Wat te denken van de 8% overdrachtsbelasting? Of lukt het je überhaupt om geschikte panden te vinden? Dat maakt het lastig een portefeuille op te bouwen. Kun jij hulp hierbij gebruiken? Wij zijn dealsourcer én coachen en begeleiden vastgoedbeleggers met ons vastgoed jaarprogramma.

We zijn in 2020 gestart met een High End Vastgoed Jaarprogramma neer te zetten. Echt persoonlijk en ongeveer 5-6 uur per maand kwalitatief tijd besteden aan de portefeuille van onze coachees. Intussen spreken de resultaten voor zich! Sommige deelnemers hebben in 3 maanden via ons 3 beleggingspanden aan kunnen kopen! De beleggingspanden kopen wij vaak aan met hulp van onze eigen website. Middels deze website kunnen mensen zelf hun huis verkopen zonder tussenkomst van een makelaar.

We richten ons op de startende en ervaren belegger. Met één overeenkomst; allemaal ambitieuze mensen die financieel vrijer willen worden door vastgoed. We hebben een maximum van 15 deelnemers per jaar zodat we echt de diepte in kunnen gaan met onze cursisten.

Alle mensen die wij nu coachen krijgen namelijk naast onze begeleiding ook voorrang op onze off market deals. Zij hebben een paar maanden later allemaal één of meerdere off market panden via ons aangekocht. En vaak ook nog voor een mooie prijs omdat wij direct contact hebben met huizenverkopers.

De reden dat mensen voor coaching kiezen is dat ze financieel vrij willen worden en willen groeien in portefeuille. Een passief inkomen is hard werken maar ook slim werken. De juiste begeleiding is dan belangrijk. Wij zijn zelf Dealsourcer en spreken uit jarenlange ervaring met onze eigen portefeuille.

Met ons vastgoed jaarprogramma bieden wij je een unieke kijk in onze keuken. En als bonus krijg je toegang tot onze besloten Whatsapp groep met alle cursisten en gratis toegang tot ons jaarlijks live event.

Tijdens ons vastgoedjaarprogramma leren we je de basics en hoe je een systeem kunt ontwikkelen om te blijven groeien in je vastgoedportefeuille:

  • Hoe bouw je een passief inkomen op?
  • Hoe koop je vastgoed aan onder marktwaarde?
  • Hoe ben je in staat om 20-30% rendement te maken per jaar?
  • Hoe bouw je een vastgoedportefeuille verder uit naar een strategische lange termijn belegging
  • Hoe kom je aan deals?
  • Hoe vind je de beste financiering?
  • Hoe vind je investeerders?
  • Waar moet je op letten bij de aankoop van vastgoed?
  • Veel ervaring, deskundigheid en transparante begeleiding
  • Toegang tot ons netwerk

We helpen je je skills te verbeteren en kennis op te doen met het investeren in vastgoed. We leren je meer over het selecteren van de juiste beleggingspanden om de beste keuzes te maken.

Daarnaast bekijken jouw persoonlijke financiële situatie tijdens een eerste strategische sessie en maken aan de hand van jouw doelen en wensen een plan om naar toe te werken. Deze doelen zijn strategisch, vooral praktisch, en resultaatgericht.

Uiteraard kunnen we niet iedereen helpen. En ook niet iedereen heeft hier behoefte aan. Dat snappen we. Wijzelf zijn ook kritisch wie wij willen coachen. We starten altijd met een vrijblijvende kennismaking. Wil jij meer weten? Klik dan op deze link.

Op de pagina kun je alles lezen over de inhoud van het jaarprogramma. Ook de investering en de meeste gestelde vragen worden beantwoord.

Er staan een aantal reviews van coaches die ons programma volgen en die intussen panden via ons hebben aangekocht.

Reviews;

“Wij zijn Koen en Marlous via via tegengekomen. We vonden het zonde om ons geld op de bank te laten staan, we wilden hier wat mee doen. De vastgoedcoaching sprak ons gelijk enorm aan want wij wilden meer weten over beleggen in vastgoed. Ik ben iemand die veel twijfelt en afweegt, maar bij Koen en Marlous was ik al snel om voor de vastgoedcoaching” vertelt Froukje. ‘Het feit dat Zelfwoonhuisverkopen naast de coaching ook off market aanbod levert, was de echte doorslag voor mij’.

Froukje en Chris uit Den Haag

We bieden vooral geen standaard programma aan, maar maatwerk, wat helemaal afgestemd is op jouw (financiële)situatie en doelen.

Meer informatie willen ontvangen over onze werkwijze? Geef ons even een belletje, daar staan we altijd voor open!

Misschien ook interessant: