De mogelijkheden van betonnen bollen

parkeerplaats

Je komt betonnen bollen steeds vaker tegen in gebieden waar het aantal voertuigen aanzienlijk is toegenomen. Deze bollen worden tegenwoordig populairder aangezien de mogelijkheden eindeloos zijn. Je komt hieronder alles te weten over de mogelijkheden die je hebt met betonnen bollen.

Wat zijn betonnen bollen?

Betonnen bollen zijn grote ronde bollen die gemaakt zijn van beton, ook wel beton parkeerbollen genoemd. Het gaat om (gedeeltelijk) ronde bollen die zeer geschikt zijn voor gebruik in parkeergarages. Je hebt met betonnen bollen namelijk allerlei interessante mogelijkheden, zowel op decoratief als op functioneel gebied.

Ongewenst parkeren voorkomen

Voorkom ongewenst parkeren door middel van betonnen bollen. Je kunt betonnen bollen namelijk plaatsen bij de ingang of bij de uitgang van de parkeerruimte. Hierdoor voorkom je ongewenst autoverkeer, waaronder vooral ongewenst parkeren.

Het creëren van parkeervakken

Door betonnen bollen te plaatsen kan je ook zorgen voor het creëren van parkeervakken. Je kunt namelijk op een optimale manier aangeven op welke plaatsen bestuurders wel en niet kunnen parkeren.

Ter bescherming

Betonnen bollen zijn ook ideaal te gebruiken ter bescherming van zaken zoals een vijver, een groenstrook, een bloemperkje, een oprit, een pad of een ingang. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om privé of zakelijk gebruik, je kunt betonnen bollen goed gebruiken als afbakening.

Voor de sier

Naast een functioneel karakter kan je bij bollen van beton ook uitgaan van een decoratief effect. Je kunt de bollen namelijk ter decoratie plaatsen in de tuin en zo een unieke uitstraling creëren.

Ontdek de mooiste betonnen bollen op de website BetonnenBollen.nl waar je direct kunt zien wat er allemaal mogelijk is met betonbollen. Laat je inspireren en plaats direct je bestelling! Want betonnen bollen, die laat je natuurlijk thuis bezorgen!

Misschien ook interessant: