Waarom visgraat tafels steeds populairder worden

visgraat tafels

Onder eettafels zijn er veel verschillende trends bekend. Een daarvan is een visgraat tafel. Net als bij de visgraatvloer zijn er steeds meer mensen die zo’n eettafel willen. Een dergelijke tafel is te vinden bij Mister Tafel. De reden dat veel mensen het een mooi patroon vinden voor op de tafel heeft waarschijnlijk te maken met dat het vernieuwend en uniek is. Veel mensen hebben ondertussen de reguliere houten tafels wel gezien en zijn op zoek naar iets anders en iets wat nog niet iedereen heeft. Visgraat is een klassiek patroon dat eigenlijk al heel lang mooi gevonden wordt, maar sinds kort pas toegepast is op eettafels.

Keuze

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende smaken, wat betekent dat er nog veel meer verschillende eettafels zijn om uit te kiezen. Zo zijn er houten eettafels, of bijvoorbeeld eettafels van glas of staal. Naast verschillende materialen heb je ook veel verschillende vormen. Je hebt over het algemeen de keuze uit vierkante, rechthoekige, ovale en ronde eettafels. Dan heb je ze ook nog in ieder mogelijke kleur en patroon, waardoor de keuze echt oneindig is. Het kiezen van een eettafel kan daarom voor sommigen moeilijk zijn, omdat je nooit weet of je de allermooiste al gevonden hebt, of nog even door moet zoeken.

Houten tafels

Houten tafels worden vaak gekozen, omdat dit een warme sfeer geeft aan een eetkamer. Aangezien hout een natuurproduct is, betekent dit ook dat iedere houten tafel wel iets unieks heeft: net een ander patroon of net een andere vorm. Dit maakt zo’n tafel juist erg leuk. Een nadeel van een houten tafel is wel dat ze makkelijk beschadigd raken met bijvoorbeeld kringen, wanneer ze niet goed behandeld worden. Ook zijn ze vaak aan de duurdere kant. Een voordeel van een houten tafel is dat ze heel lang mee kunnen en steeds een beetje zullen blijven veranderen door gebruik en verkleuring door de zon.

Misschien ook interessant: