Wat is een gietvloer?

gietvloer

Een gietvloer wordt gebruikt door zowel bedrijven als particuliere. Het grootste voordeel hiervan is dat hij in onderhoud makkelijk schoon te houden is. Daarnaast heeft het een goede stoot en slijtage grens. Natuurlijk moet je dan niet met stoelen en tafels gaan gooien maar over het algemeen gaan deze vloeren tientallen jaren mee. Vaak worden deze vloeren gegoten door een professional. Het kost een paar centen maar je kan er wel lang tegenaan.

Welke soorten gietvloeren zijn er ?

Je hebt diverse soorten gietvloeren. De eerste soort is de epoxy gietvloer. Deze vloer is bestand tegen chemicali├źn. Maar ook zal hij net als andere vloeren niet snel slijten. Het schoonmaken van deze vloeren is ook een fluitje van een cent. Ook heb je de UV gietvloer. Deze voelt lekker warm en zacht aan waardoor je er makkelijk met blote voeten over kunt lopen. Deze vloer is net als de andere vloeren onderhoudsvriendelijk en slijtvast.

De kracht van een beton cire look

Beton cire vloeren zijn geven een warme uitstraling. Daarnaast hebben ze ook een sterke werking waardoor je jezelf niet druk hoeft te maken over schade. Ook zijn ze eenvoudig te reinigen. Er komen van deze vloeren steeds meer varianten. Dit komt omdat het een tijdloos product is. De vloer past bijna iedere stijl. De vloer wordt gewreven en gewaxt aangebracht. Dit zorgt ervoor dat je al snel van de nieuwe vloer gebruik kunt maken.

Waarom kiezen voor een gietvloer?

Steeds meer particulieren leggen een gietvloer aan. Zij zien bij bedrijven en ziekenhuis hoe stevig de vloeren zijn. Maar ook hoe schoon ze te houden zijn zonder schade. Het is een duurzame investering in de toekomst van je huis. Ook zal het de totale waarde van je huis vergroten. Mocht je jouw huis ooit gaan verkopen dan is dit zo gebeurd. Steeds meer mensen zijn dol op dit soort vloeren. En het past ook in ieder interieur.

Misschien ook interessant: