Dit is waarom Helmond een zeer gezellige woonplaats is

Helmond woonplaats

Heb je een voorkeur voor wonen in de omgeving van Eindhoven? Dan kun je in tal van plaatsen in de regio terecht waaronder in Helmond. Helmond ligt vlak bij Eindhoven en de stad kenmerkt zich door echte Brabantse gezelligheid. Wil je het liefste een passende nieuwbouwwoning kopen? Kijk dan eens op NieuwWonen Eindhoven wat er gebouwd wordt in de streek.

Diverse woningen in verschillende kernen

In Helmond wonen betekent dat je de keus hebt uit vier verschillende kernen: Brouwhuis, Stiphout, Mierlo-Hout en Helmond zelf. Er wordt op meerdere plekken in Helmond aan nieuwbouw gedaan en het gaat daarbij om allerlei verschillende soorten woningen zoals vrijstaande huizen, appartementen en eengezinswoningen. Zo is het aanbod zeer divers en kun je er naar alle waarschijnlijkheid wel iets naar je zin vinden dat ook nog eens binnen het budget past.

Dichtbij diverse grote steden

Wonen in Helmond betekent dat je in een behoorlijk grote stad woont waarin alle belangrijke voorzieningen aanwezig zijn. Denk aan werk, scholen, winkels, gezondheidszorg en de nodige uitgaansgelegenheden. En vind je dat nog niet voldoende? Dan ben je wel altijd dichtbij Eindhoven en zijn steden zoals Den Bosch en Roermond ook zo bereikbaar. Helmond heeft een goede verbinding naar andere plaatsen met maar liefst vier treinstations en ook met de auto zit je er zo op de snelweg.

De natuur rondom Helmond mag er zijn

Alleen maar stad dus wat de klok slaat in Helmond? Niet bepaald want er is zeker ook veel natuurschoon in de omgeving te vinden waar met name wandelaars hun hart kunnen ophalen. Wandel eens rond in het Warandepark of maak een mooie tocht door de nabijgelegen Stiphoutse bossen of in een van de beemden in de omgeving. Je bent er niet alleen zo maar het is er ook nog eens erg mooi om van de natuur te genieten.

Laat je helpen in je zoektocht naar een geschikte woning in Helmond

Zo heeft Helmond voor elk wat wils en je bent er per slot van rekening wel in Brabant. Bekend om de gezelligheid en waar het licht nog lang brandt. Bij NieuwWonen Eindhoven vind je het aanbod aan nieuwbouw in Helmond en kun je je woonwensen doorgeven zodat er voor jou gezocht kan worden naar een geschikt onderkomen. Zelf zoeken en goed rondkijken is zeker aan te raden want de vraag naar woningen is nog altijd groot.

Misschien ook interessant: