Dit is waarom visgraat vloeren zo populair zijn

visgraat vloeren

Je kunt tegenwoordig bijna geen huiskamer meer binnenlopen of er ligt wel een visgraatvloer. Dit kan zowel een visgraat PVC vloer zijn, maar ook hout is enorm populair. Uiteraard zitten er wel wat prijsverschillen tussen beide, maar dat maakt natuurlijk voor de vraag waarom een visgraat vloer zo enorm populair is natuurlijk helemaal niets uit. Om je een idee te geven waarom de visgraatvloer de laatste jaren zo enorm in opkomst is geraakt en dit nog steeds is, hebben we een aantal belangrijk reden voor je op een rijtje gezet.

Een visgraat vloer is tijdloos

Tijdloos klinkt voor velen niet altijd al te positief. Toch is dit bij een visgraatvloer juist wel het geval. Het grote voordeel aan een visgraatvloer is, is dat je hier tot in lengte van jaren plezier van kunt hebben. Wel is het daarbij handig om te kiezen voor een wat globalere kleur, in plaats van enorm uitgesproken. Op deze manier kun je er in principe alle type meubels prima met combineren. Juist dit maakt het dat een visgraatvloer zo populair is. Vooral in de huidige tijd, waarin een inrichting vaak zo gemiddeld iedere 3 tot 5 jaar (deels) wordt vervangen, is het natuurlijk geen doen om ook iedere keer een volledige nieuwe vloer te moeten laten leggen.

Een visgraat motief is sfeervol

Een niet te vergeten reden waarom veel mensen kiezen voor een visgraatvloer, is natuurlijk de enorme sfeervolle uitstraling welke deze geeft. Vooral wanneer je kiest voor een PVC visgraat vloer van VloerXL, ben je verzekerd van zowel kwaliteit als een prachtige uitstraling. Door het bijzondere visgraat motief creëer je een stukje extra warmte en sfeer in je huis, waardoor het geheel direct een hele andere look en feel heeft. Uiteraard kun je met accessoires en meubels een heleboel verandering teweeg brengen, maar met een vloer toch echt wel het meest.

Misschien ook interessant: