Houd alle insecten buiten met een luxe hordeur

raam

In de zomer wil je optimaal genieten van de frisse lucht en het warme weer. Het is fijn dat je ramen en deuren ongegeneerd open kunt laten staan want de verwarming hoeft sowieso niet aan. Het enige probleem zijn de insecten. Muggen, wespen en vliegen mogen natuurlijk lekker buiten blijven. De makkelijkste manier om dat te bereiken is door luxe horren te plaatsen voor je deuren en ramen. Bij Luxehorren.nl vind je allerlei soorten en maten elegante hordeuren die je zomer perfect maken.

Plissé hordeuren – de stijlvolle oplossing uit Japan

De mooiste hordeuren bestaan uit opvouwbaar gaas dat je kunt uitschuiven voor je deuren wanneer je deze open wilt laten staan. Deze plissé deuren kun je bij Luxehorren.nl bestellen in allerlei verschillende soorten en maten. Ze zijn weerbestendig en kunnen prima aan de buitenkant van je deur geïnstalleerd worden. Daardoor zijn ze geschikt voor bijna alle deursystemen. Een dubbele plissé hordeur is zo breed dat deze zelfs voor een dubbele tuindeur of schuifdeuren geplaatst kan worden.

De voordelen in het gebruik

Plissé hordeuren zijn zo makkelijk te gebruiken dat zelfs kinderen er prima mee om kunnen gaan. Ze blijven op elke gewenste stand staan en bewegen niet automatisch terug zoals rolhorren. Je kunt deze deuren eenvoudig bestellen door alle details door te geven. De onderkant is maar een paar millimeter dik waardoor ze voor elke deur wel passen. Het op maat gemaakte product is van hoge kwaliteit aluminium en gaas. Je kunt deze deur zonder problemen zelf plaatsen.

Neem contact op als je vragen hebt

De plissé hordeur heeft eigenlijk maar één nadeel: het is niet beschikbaar met pollengaas. Als je wilt dat je hordeur ook helpt om je hooikoorts te verlichten dan kun je dus beter een roldeur bestellen. Wanneer je twijfelt over de juiste bestelling voor jouw deuren dan kun je altijd contact opnemen met Luxehorren.nl. De medewerkers van dit bedrijf helpen je graag met alle mogelijke kwesties.

Misschien ook interessant: