Nieuwe vloer laten plaatsen in woning

Nieuwe vloer laten plaatsen in woning

Afgelopen zomer was het eindelijk de tijd om onze woning aan te pakken. We besloten verschillende dingen in ons huis aan te pakken. Zo kregen we bijvoorbeeld een nieuwe bank met daarbij een bijzettafel. Dit gaf al gelijk een heel ander beeld aan onze woonkamer en ook oogt het al gelijk een stuk moderner. Naast meubels die we hebben vervangen hebben we ook een nieuwe vloer laten plaatsen. Hierbij waren we aan het twijfelen tussen gietvloeren en parket vloeren. Toch kozen we uiteindelijk voor en parketvloer. Dit paste beter bij onze woning en al helemaal bij onze nieuwe meubels. Deze parketvloer hebben we laten leveren door Parketwereld Almelo. Zij wisten dit erg snel en vakkundig te plaatsen en dus konden we snel genieten van onze vernieuwde woning. Naast de parketvloer die ze hebben geleverd hadden ze ook nieuwe gordijnen geplaatst. Dit hebben we ook door Parketwereld laten leveren. 

Waarom een parketvloer nemen?

Een parketvloer kent meerdere voordelen. Een mooi voorbeeld is bijvoorbeeld dat parketvloeren erg hygiënisch zijn en redelijk eenvoudig schoon te maken. Het is makkelijk te repareren of te vervangen. Ook is een parketvloer erg geschikt voor een vloerverwarming en vloerkoeling. Wel moet hier gebruik gemaakt worden van de juiste lijm. Want door de warmte kan het lijm gaan oplossen. Ook zijn deze vloeren makkelijk te vervangen. Wanneer er schade optreedt op een van de delen dan kan dit deel eenvoudig vervangen worden. 

Woning laten behangen

Omdat de vloer niet mooi paste bij onze muren hebben we deze opnieuw laten behangen. Hiervoor gingen we opzoek naar Glasvliesbehang in Hengelo. Nadat we deze hadden gevonden zijn we samen opzoek gegaan naar het mooiste behang die past bij onze woonkamer en de nieuwe vloer. Al snel hadden we een keuze gemaakt en dus kon de behanger al snel beginnen. Al erg snel hadden we een prijsberekening op maat binnengekregen. Hierdoor wisten we waar we aan toe waren en konden we al snel genieten van alle veranderingen in onze woning.

Misschien ook interessant: