Trend: geitenhuiden in huis

interieur

Een geitenhuid is net zoiets als een schapenvacht, maar dan van een Geit. Klinkt heel logisch. Het kan net dat ene hoekje in je inrichten wat meer stijl en warmte geven. Het is dus eigenlijk een woonaccessoire. Geitenhuiden vind je dan ook vaak in een woonwinkel of iets op dat gebied. Je inrichting moet ook wel gezellig en huiselijk zijn, vooral als je vaak thuis bent. Dan wil je je graag fijn en op je plek voelen in je huis. Met allerlei accessoires kun je echt dat huiselijke en die gezellige sfeer creëren. Iets dat je echt in allerlei interieurstijlen kan plaatsen is een geitenhuid. Geitenhuiden geven een warm en stijlvol effect aan ieder hoekje in huis. Hij kan bijvoorbeeld mooi gedrappeerd worden over een stoel of over de bank. Ook kan hij als vloerkleed worden neergelegd onder bijvoorbeeld een salontafeltje. Het is een aanwinst voor je interieur, het geeft echt net dat stukje huiselijke gevoel.

Een unieke geitenhuid

Twee identieke geiten in de wei kom je eigenlijk bijna niet tegen, daarom is elke geitenhuid bijna uniek. Dit maakt het toch leuk, want zo heeft niemand echt dezelfde. Er zijn dus veel verschillende afmetingen, vormen en kleuren verkrijgbaar. De kleurtonen zijn heel divers, maar liggen wel in hetzelfde kleurgebied. Een kenmerk van geitenhuiden is ook dat ze meerdere kleuren hebben die in elkaar overlopen. Verder zijn het hele gladde haren en is het leer heel soepel. Geitenhuiden voegen echt iets toe aan ieder hoekje in je interieur. Het kan het echt even afmaken en die gezellige toon geven.

Voordelen van een geitenhuid

Een geitenhuid in je interieur kan echt leuk zijn en er zitten ook nog eens voordelen aan, namelijk;

  • dat een geitenhuid makkelijk te onderhouden is
  • het heel zacht en glad is
  • goed en sfeervol te combineren in je interieur
  • niet zielig is voor de dieren

Geitenhuiden zijn erg zacht en glad. Ze zijn niet heel moeilijk te onderhouden, als de huid af en toe maar even wordt uitgeklopt en wat frisse lucht krijgt. Ook kan hij stofgezogen worden op de laagste stand. Dat is het enige. Het is een sfeervol, warm en zacht item om te leggen in je interieur. Het past eigenlijk bij elke interieurstijl, van industrieel tot scandinavisch en landelijk. Het is een item dat iedereen wel in huis kan nemen.

Geitenhuiden kopen

Geitenhuiden kun je vaak kopen in een woonwinkel of een winkel met woonaccessoires. Het hoeft niet zielig te zijn, want eigenlijk is het gewoon 100% diervriendelijk aangezien de huid van een geit restafval is van de vleesindustrie. Dus het is niet zo zielig als de meeste mensen denken. Klinkt dit nou leuk om je interieur mee in te richten? Bestel hem vandaag nog en vrolijk zo snel mogelijk je interieur op met deze sfeervolle accessoire. Het is diervriendelijk en het geeft een warm effect aan je interieur waar je dan ook maar wil. Het is een item dat makkelijk te combineren is en overal wel tussen past, op de vloer of een stoel, alles kan. Dus waarom niet!

Misschien ook interessant: