Elektrische boxspring zonder matras

Elektrische boxspring zonder matras

Waarom zou je kiezen voor een elektrische boxspring zonder matras? In de eerste plaats bezuinig je zo natuurlijk op de kosten. Een matras maakt deze aanschaf zonder twijfel meteen een stuk duurder. Een elektrische boxspring is ideaal. Daar ga je geen spijt van krijgen. En het is absoluut mogelijk om deze zonder matras aan te schaffen. Dit kun je zowel online als in de fysieke winkel regelen.

Persoonlijke voorkeuren staan centraal

Een bed moet bij je passen. Dat geldt natuurlijk ook voor een elektrische boxspring zonder matras. Je zou eens uit moeten rekenen hoeveel tijd van je leven je doorbrengt in je bed. Veel mensen gebruiken hun bed niet alleen om te slapen, maar ook om overdag een klein dutje te doen of om even te relaxen. Het bed moet daarom wel bij je passen. Een elektrische boxspring zonder matras pas je helemaal aan jouw wensen. Of je nu lekker nog even een boek leest of een spelletje op de tablet speelt, het bed is comfortabel. Ben je niet al te flexibel meer en heb je last met in- en uitstappen, dan is een elektrische verstelbare bedbodem ideaal. Ook kan dit fijn zijn als je last hebt van je rug. Een elektrisch bed stel je namelijk zo in dat jij makkelijk in en uit kunt stappen. Het is voor sommige mensen ook prettig om de onderkant van het bed iets omhoog te doen. Dit kan het ophopen van vocht tegengaan. Ook komt er zo minder spanning op de onderste rugwervel te staan. Dit vermindert vaak de klacht van lage rugpijn.

Luxe en comfortabel

Er is geen twijfel over mogelijk, een elektrische boxspring zonder matras verhoogt het comfort. De bediening is altijd heel eenvoudig. Meestal gaat het om een druk op de knop en je zit al omhoog. Wil je weer terug naar de slaapstand, dan is dat net zo snel en gemakkelijk te regelen. Let bij de aanschaf wel even goed op wat je nu echt fijn vindt. Er zijn namelijk elektrisch verstelbare boxsprings die je in een keer helemaal versteld. Dan gaat dus het hoofdeinde en ook tegelijk het voeteneinde omhoog of omlaag. Het is belangrijk om van te voren te overwegen of je dat wel of niet prettig vindt. Er zijn namelijk ook modellen waarbij je het hoofd- en voeteneinde apart van elkaar kunt instellen. Waarschijnlijk is dat voor de meeste mensen het prettigst. Als je nog een poosje wilt lezen in je bed, heb je er niet altijd behoefte aan dat meteen je voeten een eindje omhoog gaan.

Misschien ook interessant: