Je oude trap laten renoveren

traprenovatie

Een traprenovatie is een duurzame manier om langer met je trap te kunnen doen. Vaak is dit ook nog eens vele malen goedkoper als de aanschaf van een nieuwe trap. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het vak. En daarnaast zijn wij actief in heel Noord – Holland. In onze showroom kun je verschillende modellen bewonderen. Maar ook kun je jouw eigen trap laten ontwerpen. Wij maken van de oude trap een mooie nieuwe die er jaren tegen kan.

De voordelen van het renoveren van een trap

Het grootste voordeel van een traprenovatie is dat jij invloed hebt op hoe het er precies uit gaat zien. Je kunt ons ook het creatieve werk laten doen en een unieke trap laten ontwerpen. Maar daarnaast werken wij nog ouderwets met de hand. Dit zorgt ervoor dat wij veel meer kunnen doen als onze concurrenten. Jouw oude trap wordt als nieuwe en 1 of a kind. Ook kunnen wij hem afwerken met verlichting. Zo heb je een uniek effect op de trap.

Hoe gaan wij te werk?

We beginnen met het ontwerpen van de renovatie. Dit betekend dat wij met de afmetingen en het formaat van jouw trap een tekening gaan maken. Aan de hand van jouw wensen kunnen wij vooraf in beeld brengen hoe de trap er uit moet gaan zien. Daarna gaan we uiteraard de spullen bestellen en komen wij zo snel mogelijk bij je langs. Wij werken alles met hand af waardoor je die extra unieke details in de trap kunt laten verwerken.

De kosten en baten van het renoveren

De kosten voor een traprenovatie verschillen nogal. Het is onder meer afhankelijk van het aantal treden en de volledige lengte van de trap. Maar ook de materiaalkeuze speelt een grote rol hierin. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor aanvullende opties zoals verlichting. Dit alles maakt het nog steeds goedkoper als een volledig nieuwe trap. Het is een investering in de toekomst die ook een meerwaarde aan je huis geeft.

Misschien ook interessant: