Wat is de beddentrend voor 2021?

beddentrend 2021

Elk jaar nieuwe jaar zit weer vol met nieuwe trends. Dat kunnen bepaalde kledingstukken zijn, dat kan interieur van huizen zijn. Maar dat geld ook zeker voor bedden. Een bed is voor veel mensen een ontzettend belangrijk interieur in je huis. Aangezien je er elke nacht gebruik van moet maken en het is de plek waar jij je rust krijgt. Voor 2021 zijn er ook weer veel verwachtingen over de trends. En daarom ga ik wat beddentrends benoemen die wellicht in 2021 erg populair worden.

Standaard bed met luxe uitstraling

Een bed die elk jaar misschien wel het meest verkocht wordt, zijn de boxsprings. Dit zijn bedden die een luxe uitstraling hebben, maar toch nog wel een beetje basic eruit kunnen zien. Dit komt omdat ze vaak van stof gemaakt worden. Deze bedden zag je ontzettend veel voorkomen in 2020.

Bedframe van Eikenhout

Voor 2021 zal de verwachting wel iets anders zijn. Een bed die al steeds meer opkomt is namelijk een bed van eikenhout. Ook dit bed is de laatste jaren al wel populair, maar je ziet toch dat veel mensen het eikenhout een steeds mooier interieurstuk vinden. Je ziet het namelijk niet alleen in bedden, maar ook in meubels en andere dingen in je huis. Daarom zal dit bed ook goed passen bij je huis. Een bed van eikenhout gaat jarenlang mee en zal in elk interieur een lust voor het oog zijn. Het bed is ontzettend sterk en het is ook nog betaalbaar.

Lees ook de ervaringen en reviews van gebruikers voor Beter Bed.

Trend binnen de houten bedden

De allergrootste trend binnen de houten bedden, is het combineren van verschillende materialen. Dit kan in ontzettend veel verschillende combinaties. Je kan verschillende soorten hout combineren dit zorgt ook voor een heel mooi effect. Maar je kan ook hout met metaal combineren, dus dan bijvoorbeeld de onderkant van metaal. Je kan de combinaties helemaal zelf maken. De meeste beddenzaken staan altijd open om nieuwe ideeën aan te horen, want zo kunnen zij ook andere mensen blij maken met nieuwe ideeën.

Hopelijk heeft dit artikel je geholpen met wat nieuwe ideeën voor je bed. En zal je zelf een mooi prachtig bed uitkiezen. Heb je meer advies nodig? Breng dan zeker eens een bezoekje aan Alexander Slapen in Rotterdam. Hier krijg je het beste advies op het gebied van bedden en zie je de nieuwste trends in de showroom.

Misschien ook interessant: