Verhuisdozen inpakken doe je zo!

Verhuisdozen inpakken

Wat is de beste manier om je verhuisdozen in te pakken? Verhuizen is normaalgesproken een stressvol en tijdrovend proces. Je verhuisdozen inpakken maakt deel uit van de voorbereiding, en je zal zien dat een goede voorbereiding veel scheelt, en het hele proces wat draagzamer kan maken. Voor Verhuizersrotterdam, die 365 dagen per jaar klaar staan om je bij het verhuizen in Rotterdam te helpen, is het ook belangrijk dat je je verhuisdozen goed inpakt. Want dat scheelt namelijk ruimte, en kan je onnodige ritjes met de verhuisauto besparen. Hoe zuur zou het zijn om nog eens helemaal op een neer te moeten rijden voor een paar dozen die net niet in de verhuisauto pasten doordat ze niet fatsoenlijk in waren gepakt?

 Meubels, gewicht en vloeistoffen

Het is belangrijk om zware spullen onderop te leggen, en lichtere spullen bovenop. Dit om potentiële schade te voorkomen. Je wilt niet aankomen bij je nieuwe woning met je spullen, en er tijdens het uitpakken achter komen dat er iets kapot is gegaan. Het kan misschien nog wel belangrijker zijn om te zorgen dan vloeistoffen goed afgesloten zijn. Het maakt niet uit om een fles terug te zetten in de kast met de dop er half op, maar als je daarna deze fles in een verhuisdoos stopt, en die fles gaat open, kun je een groot probleem hebben. Zorg dat meubels bedekt zijn. Je weet maar nooit wat er achterin de verhuisauto kan gebeuren. Straks valt er iets om. Op zijn minst zal de val dan gebroken worden door een deken, of het plastic.

Het moment om afstand te doen van je spullen

Aangezien je toch naar een nieuw huis verhuist is het misschien een goed moment om jezelf af te vragen wat je echt nodig bent. Want kan weg? Wat kan blijven? Je wilt natuurlijk niet je nieuwe huis vol zetten met oude troep die je niet echt nodig bent, en die onnodig ruimte innemen in de verhuisauto. Wat ook een goede tip is, is om spullen die je dagelijks gebruikt in een doos te doen. Dit zodat als je toch nog iets ervan nodig bent voordat het verhuizen daadwerkelijk gaat beginnen, je deze doos makkelijk nog even open kunt maken. Ook is het handig voor als alles in je woning staat, en je een van deze spullen nodig bent.

Misschien ook interessant: