Wat zijn Scentmoods?

Scentmoods

Een lekkere geur in huis doet natuurlijk iedereen goed. Het is zelfs zo dat bepaalde geuren goede eigenschappen hebben welke dus kunnen zorgen voor verschillende positieve bijwerkingen. Daarnaast kan een lekkere geur gebruikt worden om een minder lekkere geur te maskeren wanneer er visite komt. Een lekkere geur in huis is dus best heel fijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren om een lekkere geur in huis te krijgen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van ScentMoods. In deze tekst gaan we kijken wat ScentMoods precies zijn en wat de voordelen zijn aan het gebruik van ScentMoods.

Wat zijn Scentmoods en waar gebruik je deze voor?

Scentmoods zijn chips gemaakt van was waar geurolie aan toegevoegd wordt. Dit kunnen dus een hele hoop verschillende geuren zijn omdat geurolie eigenlijk in alle lekkere geuren wel te verkrijgen is. Er zijn zelfs ScentMoods die gebaseerd zijn op parfums. Alleen de ScentChips ruiken niet sterk genoeg om dit door het hele huis te kunnen ruiken. Hiervoor moeten ze eerst smelten. Dat kun je doen in een geurbrander. Dat is een klein stenen bakje waar ruimte onder zit om een waxinelichtje in te zetten. In het bakje leg je een chip en onder het bakje zet je dus het waxinelichtje en deze steek je aan. Door de warmte van het waxinelichtje, zal de chip die er boven in het bakje ligt gaan smelten. Hierdoor komt de olie dus vrij en komt er dus ook een geur vrij. Ideaal dus om een geur te verspreiden door de woning.

Voordelen van ScentMoods

Maar wat zijn de voordelen van ScentMoods? Allereerst natuurlijk het gemak. De geurmachines zijn namelijk te vullen met geuren die per stuk te koop en kunnen dan vervolgens meerdere keren gebruikt worden. Doordat de geur oliën per stuk te koop zijn, zijn ze in verhouding dus ook helemaal niet duur. Een voordeel tegenover bijvoorbeeld een geurkaars is dat je verschillende oliën kunt kopen en op die manier dus ook vaker verschillende geuren kunt ruiken. Een geurkaars is meestal een geur en is daardoor niet zo aan te passen als het geurbrandertje is met geurchips. Een derde voordeel aan de chips is dat deze gecombineerd kunnen worden. Een vanille geur op zich is natuurlijk hartstikke lekker, maar stel je voor dat je deze combineert met kaneel of een andere zoete geur. Op die manier kun je dus een hele hoop verschillende geuren in de woning krijgen en nog meer geuren krijgen door de geuren met elkaar te mengen. Een ideale manier dus om een fijne geur in de woning te krijgen.

Bron: www.stylishcolors.eu

Misschien ook interessant: