Een kantoorpand leegmaken, zo doe je dat!

kantoorpand leegmaken

Wil jij jouw hele kantoorpand leegmaken? Wil je inkrimpen met jouw bedrijf, ga je verhuizen of wil je een volledig nieuwe kantoor inventaris aanschaffen? Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar het is ook mogelijk om een van de bedrijven in te schakelen die jouw werkplekken opruimen en die kantoormeubelen ophaalt en afvoert. In dit artikel vind je meer informatie hierover. 

Kantoorpand leegmaken

Het ontruimen van kantoren is een nog niet zo’n bekende dienst. Je kunt tegenwoordig een bedrijf inhuren voor het leegmaken van jouw kantoor of werkplek. Deze bedrijven bieden vaak verschillende diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan demontage, het ophalen en afvoeren van kantoormeubelen, naar de stort rijden, maar vaak ook ook het volledig verzorgen van verhuizingen.

Wat zijn de kosten? 

Benieuwd naar wat de kosten bedragen voor het leeghalen van een kantoorpand. Je kunt makkelijk en snel een offerte opvragen. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en de kosten. De prijs is vaak afhankelijk van verschillende factoren. Grotendeels is de hoeveelheid hierin bepalend. Maar ook of het op de begane grond of op een etage staat. Daarnaast wordt er gekeken wat er gedemonteerd moet worden en hoeveel tijd dit in beslag neemt. Verder wordt er ook gekeken naar de kosten voor de stort. Het schenken van kantoormeubelen aan bijvoorbeeld een goed doel kan de kosten flink drukken. 

Nog meer voordelen!

Wanneer je een kantoorpand laat ontruimen zal dit veel stress en tijd schelen. Het kan namelijk een tijdrovende klus zijn om dit zelf te doen. Ook beschikt een ontruim bedrijf vaak over geschikt vervoer, de juiste materialen en opslagruimte.

Misschien ook interessant: