NeXtime klokken is een van de bekendste klokken aanbieders

klokken

De klok is een onderdeel van het interieur die vrijwel niet meer weg te denken is uit elk huis in Nederland. Door de ongekende populariteit van dit interieur object, komt er steeds meer nadruk te liggen op de verschillende soorten designs van klokken. Er zijn een aantal grote merken onder andere uit Nederland die een groot aandeel van het assortiment beschikbaar op de markt vormen.

Een van deze merken is genaamd NeXtime. NeXtime heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende designs klokken. Er komen steeds nieuwere varianten bij. Zo vind je tegenwoordig zelfs klokken met glow in the dark elementen die lichtgeven in het donker, zodat je ook ’s nachts de tijd kan zien zonder dat je hier de hele ruimte voor hoeft te verlichten.

Een Nederlands merk met internationale allure

De NeXtime klok is niet zomaar uit het niets ontstaan en is dan ook al meer dan 40 jaar een gelouterde naam in klokkenland. NeXtime klokken zijn terug te vinden in diverse speciaalzaken en warenhuizen in tal van steden en is daarnaast vooral online zeer sterk vertegenwoordigd in diverse webshops. Ook internationaal heeft NeXtime haar sporen verdient. De klokken van dit Nederlandse merk worden dan ook in maar liefst meer dan 50 landen verkocht en dit aantal is nog steeds groeiende.

NeXtime biedt voor elk interieur een klok

NeXtime klokken onderscheiden zich op diverse manieren met verschillende designs en varianten van onder andere de wijzerplaat. En wat te denken van NeXtime flip klokken. Ook zijn er diverse materiaalsoorten die gebruikt worden in verschillende klokken van NeXtime.

Een moderne glazen wandklok bijvoorbeeld of een metalen variant die goed past in een industriële inrichting met een moderne look. NeXtime klokken vind je dan ook niet alleen terug in huizen, maar ook bij bedrijven zoals horecazaken en zelfs in openbare ruimtes zoals in musea moet je er niet van staan te kijken wanneer je een NeXtime klok tegenkomt. Het aanbod is dusdanig gevarieerd en gaat van retro tot modern en klassiek. Het is dan ook niet voor niets dat zelfs de slagzin van NeXtime op de variëteit is aangepast namelijk: ‘klokken voor ieder interieur’.

Misschien ook interessant: